Accountant in Twente

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Oost Nederland en Twente. In een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Enschede. Je zou het gebied binnen de plaatsen Hardenberg, Deventer, Winterswijk en Deventer kunnen aanhouden. Mijn klanten zijn detaillisten, medici, ondernemers en zzp-ers uit deze regio.

Accountant in de regio Oost Nederland

regio-twente
Ik werk globaal in een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Enschede in Twente. Je zou het gebied kunnen aanhouden binnen de plaatsen Hardenberg, Deventer, Winterswijk en Enschede. Zie hiervoor het kaartje.

Mijn klanten zijn detaillisten, medici, ondernemers en zzp-ers en komen voornamelijk uit deze regio. Ik vind het belangrijk om in de buurt van mijn klanten te opereren zodat we wanneer dit nodig is, snel met elkaar persoonlijk in gesprek kunnen. Mocht je organisatie zich buiten deze regio bevinden en toch gebruik willen maken van mijn diensten, neem dan contact op om te kijken of en hoe we tot een samenwerking kunnen komen.

Tarieven

Ik hanteer verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden. Deze zijn altijd lager dan die van de grote regionale kantoren. Voor jaarlijks terugkerende werkzaamheden zijn vooraf all-in prijsafspraken te maken. Er worden altijd separate afspraken gemaakt in geval van klankborden en advisering. Dit betreft vaak specifieke vraagstukken buiten de reguliere werkzaamheden om. Er wordt dan indien mogelijk een indicatie afgegeven. Tussentijds houd ik jou als ondernemer op de hoogte van de voortgang. Mocht er dan uitloop zijn, dan wordt dat tijdig gesignaleerd en desgewenst persoonlijk besproken.

Lees meer over de tarieven van Krikhaar.

Voordelen Krikhaar

Er zijn een aantal voordelen in de samenwerking met mij:

  • Vaste relatie met een vast aanspreekpunt
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snel bereikbaar via mail en telefoon
  • Onafhankelijk en objectief
  • Flexibel
  • Vooraf heldere afspraken over werkzaamheden en kosten
  • Zelf ondernemer

Ik ben bijna altijd te bereiken per telefoon of mail. Wanneer mijn klanten tussendoor gangbare vragen hebben breng ik hiervoor meestal geen kosten in rekening, een en ander o.b.v. een fair use policy. Wanneer er complexe vragen zijn, zoals “zoek eens voor me uit of ik ….”, maken we vooraf altijd afspraken over de kosten.

Zoek jij een ervaren accountant uit jouw eigen regio?

Bel me of mail me voor een afspraak om te bekijken wat ik voor jouw onderneming kan betekenen!